Vi tilbyder

 

LOKALER & HAVE

Lokaler & have

 

Når I lejer Kursuscenter Brigsted, får I som fast basispakke to store kursuslokaler/sale, toiletter, borde, stole, rengøring og forbrug. Lokalerne har wifi, projektorer og storskærme og gennem dobbeltdøre i velkomstsalen, er der udgang til en stor stenterrasse med tilhørende loungemøbler. Derudover følger en parklignende have med adgang til en lille skov og sø samt en bålplads med. Der er gode parkeringsforhold.

Ift. menu kan I vælge mellem to forretter (portionsanretning) og to desserter (buffet). Hovedretten serverer vi som buffet, så der er lidt for enhver smag. Alle får en velkomstdrink og snack ved ankomst. Vi har gæster, der ønsker et traditionelt pålægsbord og gæster, der gerne vil tilkøbe farvel-mad. Det er selvfølgelig muligt. Med i kuvertprisen er blomster og lys, service, damask-stofduge og servietter, servering, kok og en værtinde, der sørger for, at arrangementet glider. I er velkomne til selv at medbringe drikkevarer. Vi leverer også gerne – til meget favorable priser!

Vi har tilladelse til max 50 personer.

Se flere billeder på Instagram: kursuscenter_brigsted

 

Festsal

 

Foto: Huset Cicero

 

Velkomstsal

 

Foto: Huset Cicero

 

Terrasse fra velkomstsalen

Foto: Huset Cicero

 

Have

Foto: Huset Cicero

 

Hovedhus (privat)

Foto: Huset Cicero

 

Parkeringsforhold

Foto: Huset Cicero

 

Mad & drikke

Mad fra Brigsted

 

Foto: Huset Cicero

 

 

MENU

Vi arbejder med fisk, fjerkræ, vildt, svinekød og oksekød i forskellige kombinationer. Derudover grønsager til portionsanretninger og grønsager samt salater til buffeter. Der hører hjemmebagt brød til alle menuer samt en portionsanrettet dessert eller et kagebord.

I kan vælge mellem to forretter (portionsanretning) og to desserter (buffet). Hovedretten serverer vi som buffet, så der er lidt for enhver smag. Alle får en velkomstdrink og snack ved ankomst.

Vi har gæster, der ønsker et traditionelt pålægsbord og gæster, der gerne vil tilkøbe farvel-mad. Det er selvfølgelig muligt.

Vi laver selvfølgelig særlige tallerkener til gæster med særlige behov som vegetarer eller allergikere.

Alt er hjemmelavet fra bunden af kvalitetsråvarer.

I er velkomne til selv at medbringe drikkevarer. Vi leverer også gerne – til meget favorable priser!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Huset Cicero

 

TRADITIONELT PÅLÆGSBORD

Forskellige hjemmelavede pålægsretter med fisk, svine- og oksekød med en moderne kant. Hertil årstidens salater og hjemmebagt brød.

Til det traditionelle pålægsbord hører et hjemmelavet kagebord.

 

 

 

Foto: Huset Cicero

 

KURSUS-MENUER

Morgenmad:

Hjemmebagte boller med ost, syltetøj og pålæg, frugt og lidt sødt samt dagens overraskelse. Dertil te, kaffe, vand og juice.

 

 

Foto: Huset Cicero

 

Frokost:

Sandwiches af hjemmebagt brød med et udvalg af pålæg og grønt. Dertil vand og sodavand.

 

Eftermiddagssnack:

Frugt, nødder og lidt sødt. Dertil te, kaffe og vand.

 

Foto: Huset Cicero

 

Aften:

Se Menu for.

 

OMGIVELSER

Omgivelser

 

Brigsted ved Horsens Fjord

Området omkring Kursuscenter Brigsted hedder Brigsted og er et fredet naturområdet med bl.a. sjældne fuglearter. Området byder på marker, søer, enge, skove og ikke mindst Horsens Fjord. I gåafstand langs fjorden er der adgang til Sondrup strand, hvor der er mulighed for at bade.

Vi har forskellige vandreruter, vi kan anbefale, fra 2 til 10 km. eller længere. Området er rigt på dyreliv, og næsten hver dag kan man i haven på Kursuscenter Brigsted se hjorte, fasaner, svaner, ænder og gæs.

 

 

Foto: Huset Cicero

FESTKØRSEL

Festkørsel

 

Vi tilbyder kørsel til Kursuscenter Brigsted fra kirken eller lign. i en antik rød Ford Mustang.

 

 

Foto: Huset Cicero

EVENT-ARRANGØR

Event-arrangør

 

Har I rigtig travlt? Er I usikre på, hvad I kunne tænke jer? Eller ser I planlægningen af brylluppet, kurset eller kultur-eventet som noget, der bare skal overstås?

Så lad os overtage. Vi har stor erfaring i balancen mellem at tage ansvar og samtidig sørge for at finde frem til, hvad der passer bedst til lige netop jeres event. Derudover har vi et stort netværk i lokalområdet: Brigsted, Søvind, Horsens og Odder, som vi samarbejder med.

Vi står klar til at sikre, at det bliver, som I drømmer om – eller til sammen med jer at finde ud af, hvad jeres drøm er.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Huset Cicero